O nama

Internet je medij koji je danas ušao u svaki dom i ured, a njegovim se razvojem otvaraju neograničene mogućnosti. Oglašavanje na internetu omogućava dostupnost u cijelom svijetu 24 sata dnevno, vrlo je djelotvorno jer se u realnom vremenu povećava promet na stranicama, a istovremeno omogućava komunikaciju između oglašivača i korisnika. Ulaganjem u internet oglašavanje ruralnih ponuda omogućeno je ponuđačima da se što više približe potencijalnim korisnicima.

Na portalu Ruralna.hr mogu se oglašavati: ponuđači smještaja, prehrane, pića, ugostitelji, organizatori rekreativnih i sportskih sadržaja, trgovci, pružatelji usluga u turizmu, organizatori raznih događanja i svi koji su na bilo koji način vezani uz ruralna područja Hrvatske.

Cjelokupna ruralna ponuda seoskog turizma, agroturizma, villa, izletišta, kuća za odmor, obiteljskih gospodarstava, kleti, konoba, vinarija, kulturne i prirodne baštine dostupna je na domenama: www.ruralna.hr i www.countrysidecroatia.com te samim time vidljiva domaćim i stranim posjtiteljima na internetu.

Uzevši u obzir velike mogućnosti prenošenja informacija internetom putem samog portala kao i putem društvenih mreža (facebook, twitter ), ne postoje granice u opsluživanju potencijalnih klijenata, pa tako ni ciljno geografsko tržište. Mogućnosti su neograničene.

Portal je namjenjem širokoj populaciji neovisno o spolu i dobi. Namijenjen je individualnim i grupnim posjetiteljima, mladima, obiteljima s malom djecom, bračnim parovima, umirovljenicima, a sa druge strane svim ponuđačima sveukupne ponude proizvoda i usluga ruralne ponude.

Ruralna.hr pravo je mjesto za:

~ posjetitelje kojima nudi drugačiji pogled na turističku ponudu Hrvatske, jednostavan i pregledan način realizacije željenih putovanja i doživljaja kontinentalnog turizma

~ turiste željne odmora, mira, opuštanje prirode, povratka u djetinjstvo, a s druge strane željne aktivnog boravka, rekreacije, očuvanje zdravlja u pokretu

~ ponuđačima ruralne ponude koji su samosvijesni, žele biti drugačiji, koji su spremni se oglašavati, nuditi više i u potpunosti koristiti svoje kapacitete.

Internet, kao najkorišteniji medij, našim oglašivačima omogućava da ih pronađe potencijalni klijent koji traži upravo njihove proizvode i usluge. Suvremeni čovjek je željan povratka prirodi i bijega od stresne svakodnevice, a dolazak u oazu mira pravi je način za oporavak bilo da se radi o mirnom ili aktivnom odmoru.

Što Ruralna.hr može pružiti ponuđačima proizvoda i usluga ruralne Hrvatske?

~ kontinuirani Internet marketing ~ jednostavan put do potencijalnih korisnika ~ povećanje vidljivosti prilikom pretrage na internet tražilicama ~ mala vrijednost oglašavanja omogućuje veliku učinkovitost u realnom vremenu ~ vlastitu web stranicu s kompletnim prikazom prizvoda i usluga koji nude ~ svi upiti upućuju se direktno, bez dodatne provizije ~ redovitu komunikaciju i brigu o klijentima ~ objavu novosti i posebnih ponuda ~ otvaranje novih mogućnosti razvojem portala ~ newsletteri – primanje novosti

Što Ruralna.hr može pružiti posjetiteljima portala?

~ kompletan uvid u ruralnu ponudu svakog dijela Hrvatske ~ pretraživanje putem jednostavne i pregledne tražilice ~ brzu i konkretnu informaciju putem detaljne tražilice ~ direktan kontakt s ponuđačima ~ pregled posebnih ponuda ~ slanje upita ~ primanje newslettera- obavijesti o novostima u ponudi ~ odgovore na sva pitanja

Naša marketinška strategija ~ Ključ marketinške strategije je fokusiranje na turističke želje i potrebe, jednostavne mogućnosti ostvarivanja istih uz odabir raznolikih destinacija diljem Hrvatske, izbora mirnog ili aktivnog odmora uz mnoge druge sadržaje te na potrebe ponuđača da budu zamjećeni po vrhunskoj kvaliteti i šarolikosti prikaza ponude.

Misija ~ Naša misija je osigurati klijentima potpuno zadovoljstvo uz vrhunsku i sveobuhvatnu ponudu različitih mogućnosti bilo da se radi o ponuđačima ruralnih gospodarstava ili potencijalnim turistima. Uz veliku brigu o svakom klijentu i širokoj ponudi nadmašit ćemo očekivanja naših klijenata.

Vizija ~ Postati najpoželjniji portal ruralne ponude uz pružanje maksimalnog zadovoljstva svakog klijenta. U budućnosti očekujemo razvoj portala i širenje naše ponude za ponuđače i potencijalne klijente. Namjera nam je i proširiti ponudu dodatnim sadržajima i mogućnostima.