Restorani

REZULTATI PRETRAGE: RESTORANI

RESTORAN ŽGANJER, JAŠKOVOJaškovo 51, 47280 Ozalj | Središnja HrvatskaRestoran Žganjer Jaškovo dovoljno blizu da se do njega brzo dođe, a dovoljno daleko da se zaborave svakodnevne brige i gradske gužve… Nedaleko povijesnog Ozlja, Karlovca, Zagreba i Slovenije, u živopisnom mjestu Jaškovu,od 1974. godine obitelj Žganjer pruža svojim gostima ku …Više »

SEOSKI TURIZAM KEZELEVinogradska 6, 10313 Šumečani | Središnja HrvatskaSeoski turizam Kezele nalazi se na rubu brežuljkaste i pitome šume Marče, u regiji Moslavini, samo 40 minuta vožnje od Zagreba. Imanje je okruženo lijepom prirodom – šumom, livadama, oranicama, voćnjacima i vinogradima, a s imanja se pruža posebno lijep pogled na Mos …Više »

VILLA ZELENJAK – VENTEKRisvica 1, 49295 Kumrovec | Središnja HrvatskaVilla Zelenjak – Ventek nalazi se u živopisnom Hrvatskom zagorju uz samu rijeku Sutlu. Smještena u neposrednoj blizini Kumrovca, Tuheljskih toplica i brojnih zagorskih dvoraca, Villa Zelenjak – Ventek je omiljeno okupljalište brojnih gostiju. Villa Zelenjak …Više »

KLET STARI MLINVIII.Vinogradarski odvojak 3, Kloštar Ivanić | Središnja HrvatskaStari Mlin – Klet je mjesto gdje možete osjetite čaroliju Moslavačkog kraja, u pitomom okruženju prekrasnih vinograda i blagih brežuljaka. U samom srcu Moslavine, daleko od gradske vreve, pronađite oazu domaće kuhinje i mirno utočište od svakodnevne kolotečine. Posjed se nalazi u …Više »

RESTORAN V STAREM MELINUJunkovićev put 2B, 10090 | Središnja HrvatskaV Starem Melinu je izletište i restoran koje svakako trebate posjetiti. Smješten u zagrebačkom Gornjem Stenjevcu, neobičan je upravo po tome što se zapravo radi o zaštićenom spomeniku kulture iz 17. stoljeća, točnije staroj vodenici smještenoj na …Više »

ALLA BECCACCIAPineta 25, 52212 Fažana | IstraKonoba Alla Beccaccia nalazi se u mjestu Valbandon, nekoliko kilometara udaljeno od Fažane i grada Pule. Na mirnoj lokaciji, svojim gostima pruža istinski odmor uz pripremu istarskih specijaliteta i jela od divljači. Cjelokupan kompleks sastoji se od novoopremljenih objekata namijenjenih …Više »

LOJZEKOVA HIŽAGusakovec 116, 49245 Gornja Stubica | Središnja HrvatskaLojzekova hiža  se nalazi u selu Gusakovec, živopisnom okruženju bregovitog Hrvatskog zagorja, u zelenoj udolini između Marije Bistrice i Gornje Stubice, na samo tridesetak kilometara od Zagreba. To je idealno mjesto za opuštanje od stresne svakodnevnice i uživanje u blago …Više »

IZLETIŠTE I RESTORAN ZELENGAJBraće Radića 8, 40320 Donji Kraljevac | Središnja HrvatskaRestoran i izletište Zelengaj je popularno odredište izletnika, obitelji, škola, dječjih vrtića kao i usputna stanica turističkih putnika. Smješten je u oazi mira na samom rubu Hrvatske u Međimurju, tik uz rijeku Muru.  Restoran i Izletište …Više »

RAMIĆA DVORIRamići, Paklenica Ramići | Sjeverna DalmacijaRamića dvori Ramića dvori u očuvanoj staroj kući, u prekrasnom planinskom ambijentu Nacionalnog parka Paklenica, odmorite se tijekom čitave godine. Smještaj je u 5 soba, za 19 osoba. Posebnu draž kući daje posebno prostorija s kaminom za opušteno druženje uz pripre …Više »

VUGLEC BREG – VINARIJA, PANSION I RESTORANŠkarićevo 151,49000 Krapina | Središnja HrvatskaVuglec breg – vinarija, pansion i restoran Na zagorskim bregima u prekrasnoj prirodi i svježem zraku nalazi se živopisno turističko selo i vinarija Vuglec breg. Smjestilo se na području grada Krapine, u malom selu Škarićevo koje je u neposrednoj blizini raznih privlačnih tu …Više »

STANCIJA KOVAČIĆIRukavac 51, 51211 Matulji | KvarnerStancija Kovačići Stancija Kovačići je mali obiteljski objekat smješten u okruženju zelenih brežuljaka malog mjestu Rukavac koji je samo 5 km udaljen od prekrasne Opatije,10 km od Rijeke. Posebno je pogodno odredište za ljubitelje vrhunske gastronomije i mirnog …Više »

AGROTURIZAM OPG JUZBAŠIĆ – MATKOVA PECARALjudevita Gaja 121, 32275 Bošnjaci | Slavonija i BaranjaAgroturizam OPG Juzbašić-  Matkova pecara poznata je po proizvodnji rakije, koja se u obitelji Juzbašić proteže kroz cijelo stoljeće. Profesionalnom proizvodnjom obitelj se odlučila baviti zbog iznimno dobrih rezultata ostvarenih na brojnim sajmovima i izložbama …Više »

LOVAČKI DOM ZLATNA GREDAKneževi vinogradi bb, 31309 Zlatna Greda | Slavonija i BaranjaLovački dom Zlatna Greda smješten je u srcu drevnih baranjskih lovišta i nudi vrhunske specijalitete od divljači i ribe uz koje izvrsno idu svjetski poznata baranjska vina. Ovaj impresivni objekt idealan je za organizaciju poslovnih događaja (team building, prezentacije, domjenci). …Više »

MLIN IZ BAJKE IZLETIŠTE I VINOTOČJEMala Jazbina 25/h, 10 432 Bregana | Središnja HrvatskaMlin iz bajke – izletište i vinotočje Ako želite pobjeći od vreve današnjeg života, vratiti se prirodi i bajkovitim maštanjima dođite u Mlin iz bajke koji se nalazi samo 1 km od Samobora i isto toliko od autoceste Zagreb – Ljubljana. Mlin iz bajke ad …Više »

OPG KONOBA ANTUNOVIĆKuna 37,Pelješac 20243 Kuna | Južna DalmacijaObiteljsko poljoprivredno gospodarstvo konoba Antunović smjestilo se na prekrasnom hrvatskom poluotoku Pelješcu koji se nalazi na jugu Hrvatske, u Dubrovačko – neretvanskoj županiji. Veliki broj sunčanih dana obasjava ovo gospodarstvo koje službeno krasi pelješko područ …

Više »Stranica 1 od 7 – Naprijed »