NASLOVNICA O NAMA KONTAKT PRIJAVA REGISTRACIJA ENHR
KONOBA & CATERING GALINAC
Srednja Dalmacija
Svetog Jurja 51, 21320 Brela
+385(0)21 618 251
+385(0)98 910 54 66
 
 

Konoba Galinac nalazi se u Brelima, prekrasnom turističkom mjestu Makarske rivijere. Kristalno čisto more, posebno lijepe plaže i uživanje u pravim dalmatinskim specijalitetima je odmor koji bi svatko poželio.

Za istinski doživljaj Dalmacije konoba Galinac je mjesto koje svakako treba posjetiti. Izgrađena u nekim prošlim vremenima od kamena, njegujući autohtoni stil, danas pruža ambijent prave dalmatinske konobe. Za lijepog vremena prostrana terasa nudi pogled na Jadransko more i otok Brač od kojeg zastaje dah.

Specijaliteti koje nudi domaćin Stipe nikoga ne mogu ostaviti ravnodušnima. Ovdje se pripremaju nadaleko poznata i priznata jela od kvalitetnih i svježih namirnica. Ponuda je raznovrsna i vrlo bogata, a poseban specijalitet kuće su jela ispod peke. Kvalitetno meso dobavlja se iz Dalmatinske Zagore, a ukusan krumpir uzgajaju domaćini u Imotskom. Peka može biti janjeća, teleća ili miješana i da bi bila dobra potrebna je dobra priprema, vrijeme, vruće ognjište i umjerena vatra i veliko iskustvo naših domaćina u njenoj pripremi.

Konoba Galinac dobro koristi prednosti koje mu pruža blizina mora i svježi morski plodovi koji se ovdje pripremaju na različite načine i kombiniraju sa sezonskim povrćem. Tako su u ponudi konobe prvoklasna svježa riba, škampi, školjke i ostali plodovi mora pripremljeni na žaru ili buzaru.

Svako jelo je u prekrasnom ambijentu pravi gastronomski doživljaj, a uz domaće vino čovjek se može potpuno opustiti u dobrom društvu jer će ga ljubazni domaćini besplatno odvesti na odredište u Brelima ili bližoj okolici.

Konoba Galinac u svojoj ponudi ima i uslugu cateringa kojom će uveličati svaku svečanost. Ponuda vrhunske hrane i pića, umjetnički uređene dekoracije i ukrasi od voća i povrća te profesionalna usluga garancija su zadovoljstva svakog klijenta i svakog gosta. Ideja o cateringu nastala je kao rezultat dugogodišnjeg rada u Konobi Galinac te se dragocjeno iskustvo odličnih kuhara i konobara pretočilo u visokoprofesionalne catering usluge u koje se svakodnevno i dalje ulaže kako bi se postignut standard zadovoljstva klijenata podigao na još viši nivo. 

Svakom zahtjevu Catering Galinac pristupa s velikom pažnjom i nastoji pronaći optimalno rješenje te organizirati i najzahtjevniji događaj maksimalno profesionalno vodeći  brigu i o najmanjim detaljima. Jedan od zahtjevnijih događaja je organizacija vjenčanja koja zahtijeva veliku pripremu ali je i veliki izazov učiniti da tako poseban dan ostane u lijepom i nezaboravnom sjećanju. 

     

KONOBA GALINAC - jelovnik: 

Hladna predjela:

  • Dalmatinski pršut
  • Dalmatinski pršut sa žutom dinjom
  • Dalmatisnska plata, sir, pršut, masline 
  • Sir
  • Salata od hobotnice
  • Mozzarela s rajčicom

Topla predjela:

  • Crni rižot
  • Rižot od plodova mora
  • Rižot od kozica

Juhe

  • Juha od rajčica
  • Riblja juha
  • Goveđa juha

Jela po narudžbi:

  • Janjetina s roštilja s pečenim krumpirom
  • Teleći kotlet na žaru s pomfritom
  • Teleći medaljoni s umakom od šampinjona i rižom
  • Miješano meso s pomfritom i đuveđ rižom

Steakovi: 

  • Ramstek s umakom od šampinjona, povrćem i kroketima
  • Biftek s telenim maslacem i pomfritom 
  • Biftek s krumpirom u foliji
  • Biftek s umakom od gorgonyole i kroketima 
  • Biftek “Brela” punjen sa sirom, umak od šampinjona, kroketi i povrće
  • Ramstek s lukom i pomfritom 
  • Ramstek s krumpirom u foliji

Riba: 

  • Ražnjići od kozica s blitvom na dalmatinski
  • Lignje na žaru s blitvom na dalmatisnki
  • Lubin s blitvom na dalmatinski
  • Komarča s blitvom na dalmatinski
  • Škampi na buzaru
  • Škampi na žaru 
  • Riba extra klase

CATERING GALINAC

Cijena usluge cateringa je uvijek drugačija, jer cijena ovisi o potrebnoj opremi za Vaš catering kao i o broju osoba.Osnovne usluge cateringa za svadbene svečanosti uključuje:

  • Siječenje sira, pršuta i raznih salama
  • Postavljanje stolova i slaganje hrane
  • Prijem gostiju i posluživanje u kući i dvorištu
  • Rastakanje pića
  • Sortiranje hrane koja ostaje poslije svečanosti
  • Pospremanje poslije svečanosti

 

Dodatna oprema:

  • najam šatora, najam stolova, najam stolica, najam tanjura, bešteka, čaša i kompletne ostale ugostiteljske opreme.


Cijena menia ovisi o izabranom meniu i broju uzvanika. U ponudi su: 

  • Canapei
  • Hladna predjela
  • Tjestenine i rižoti
  • Topla jela od mesa
  • Topla jela od ribe, sira i povrća
  • Prilozi
  • Salate
  • Deserti

Canapei:

  • Losos i kapare
  • Dalmatinski pršut i zelene masline
  • Crveni i crni kavijar
  • Domaća kuhana šunka i pjenica od svježeg sira
  • Glazirani škampi i crne masline
  • Rozbif i bijele šparoge
  • Pašteta od tunjevine
  • 4 vrste sira
  • Prženi pršut
  • Razne salame

Hladna predjela: 

  • Dalmatinski pršut
  • Dalmatinski rezani sirevi
  • Pršut sa žutom dinjom
  • Rozbif sa šparogama
  • Mozzarella s rajčicom
  • Salata od hobotnice
  • Salata od plodova mora
  • Francuska salata
  • Goveđi carpaccio s parmezanom i rukulom
  • Plata prvoklasnih francuskih sireva
  • Razni marinirani morski plodovi (inćuni, inćini sa sirom, srdele, lubin)
  • Morski pršut (od tunjevine)
  • Ražnjići od cherry rajčice, mozzarella i bosiljak

Tjestenine i rižoti:

  • Špageti od plodova mora
  • Špageti sa škampima
  • Rižot od plodova mora
  • Rižot od kozica
  • Rižot od škampi
  • Crni rižot
  • Zeleni rezanci sa škampima i kozicama
  • Zeleni rezanci s lososom
  • Domaći njoki u kremi od gorgonzole
  • Domaći njoki sa četiri vrste sira
  • Rižot od piletine, radiča i šafrana
  • Njoki s tartufima i špekom

Topla jela od mesa:

  • Svinjski medaljoni s umakom od gljiva
  • Pileći medaljoni s umakom od gljiva
  • Pureći šnicli s umakom od gorgonzole
  • Pašticada
  • Samoborski kotlet
  • Pohana piletina
  • Teleće pečenje
  • Svinjsko pečenje
  • Priprema roštilja pred gostima (biftek, ramstek, ćevapi, teleći kotlet, janjeći kotlet, svinjetina i piletina)

Topla jela od ribe, sira i povrća:

  • Hobotnica ispod peke s pečenim krumpirom
  • Lubin s roštilja
  • Komarča s roštilja
  • Steak od lososa u umaku od češnjaka
  • Pohani repovi kozica
  • Pohani repovi škampa
  • Pohana grdobina
  • Grdobina u umaku od kozica
  • Priprema roštilja pred gostima (razne ribe)

Prilozi:

  • Pekarski krumpir  
  • Restani krumpir
  • Pire od krumpira
  • Kroketi
  • Domaći njoki
  • Povrće na maslacu
  • Šampinjoni na žaru
  • Blitva na dalmatinski
  • Bijela riža

Salate: 

  • Pomidor
  • Krastavac
  • Kupus
  • Zelena salata
  • Radič
  • Rukola
  • Mrkva
  • Ostala sezonska salata

Deserti: 

  • Imotska torta
  • Imotski rafiol
  • Košarice
  • Breskvice
  • Mađarica
  • Kiflice
  • Ostali kolači po narudžbi

    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Specijalitet konobe Galinac je peka.
  • U krugu do 15 km vršimo besplatan prijevoz gostiju.

 

Konoba Galinac u zimpskom periodu je zatvorena. S radom počinje 1.05.2014.

Catering Galinac radi kroz cijelu godinu i na usluzi je za sve vrste vaših svečanosti.

Novo!

Korisnik catering usluga Galinac dobiva na korištenje hladnjače za osobne potrebe tijekom svečane prigode (za spremanje kolača, slastica i slično).


 

 
©2019. RURALNA.hr Sva prava pridržana. Hvala na posjeti. Uvjeti korištenja
close
Pošaljite upit ...
Vaša poruka